Cauta in 1 locuri de munca oferte de munca constructii in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

15 Oct
Customer Service Representative / Analist Servicii Client
Bucuresti

si potentiali; - intocmeste oferte, facturi, certificate de garantie, documente de expediere a marfii, solutioneaza reclamatiile clientilor, mentine si actualizeaza informatiile din baza de date clienti; - contribuie semnificativ la munca in echipa orientata catre Client prin colaborarea cu toate departamentele Hilti. Profil: - studii superioare in domeniul comercial sau tehnic, ideal. Mai mult

full-time

Locul de munca Customer Service Representative / Analist Servicii Client a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Ai cautat locuri de munca oferte de munca constructii in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.